A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

most zajlik az önkormányzati választás. a hírek között megjelent, hogy valahol egy ember bement a választási helységbe, szidta a polgármestert és a bizottsággal kiabált azért, mert az áramszolgáltató megcsonkította egy gyümölcsfáját. nem igazolta magát, nem írta alá a lapot (ez a kettő nyilván összefügg, de a cikk is így írta), felkapott egy szavazólapot, összetépte és ledobta. hihetetlen. vannak ezek az emberek, akiknek a világról, a társadalomról alkotott képük ennyire egyszerű: aki náluk egy centivel is "magasabban" van (ez nem is mindig olyan nehéz), azok mind A Hatóság. most, a választáskor lehetőség van találkozni A Hatósággal, tehát valós vagy vélt sérelmeiket (na ez a kifejezés meg a modorosra is mehetne szinte) most kell előadni. cirkuszolt egyet olyan emberekkel akiknek semmi közük nincs az ügyéhez (biztos a postással is kiabál ha rossz hír volt a levélben), biztos megnyugodott tőle, "én megmondtam nekik, ezeknek, anyukám, most már itten rend lesz".
jajj, a legfontosabbat majdnem elfelejtem: ezeknek az embereknek a szavazata pontosan ugyanannyit ér, mint mindenkié. felelősséggel döntenek a közös(!) jövőnkről, mérlegelik a lehetőségeket gazdaságilag, politikailag, majd így adják le a szavazatukat. ugye? ugye?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr152342138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása