A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

miért van az, hogy a boltokba elhelyezett bankkártyás termináloknak van a világon a legrosszabb billentyűzete? nem érezni hogy megnyomtam-e, nem veszi be, két csillagot ír, megnyomtam-e a zöldet és most várnom kell, vagy nem sikerült megnyomni, megnyomjam-e még egyszer, vagy akkor már elrontom. a legtöbbnél az összeg elfogadása után - bár nem jelzi semmivel - egy kicsit várni kell, addig nem veszi be az első csillagot. persze az ember nyomogatja az első számjegyet, aztán majd beír belőle kettőt. vagy megnyomja megint a zöldet. vagy bármelyik másik színeset kínjában. hibaüzenet, pénztáros ideges, vevő ideges (van-e nálam készpénz vagy egyből a rendőröket hívják hogy loptam a kártyát).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr483083164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andras-ka 2013.04.15. 14:50:24

igen, ezek a fóliaréteges vagy szilikonpuklis vagy milyen tasztatúrák, amiknek valamivel rövidebb az életciklusuk, mint az iskolai zsebkalkulátoroknak amelyeken már gyökvonás is van, mert úgyis olyan kevesen fizetnek még kártyával
süti beállítások módosítása