A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

levelet kaptam, mint mindenki, a miniszterelnöktől. ja, nem kell most bezárni ezt az ablakot, nem érdekel a politika, nem arról lesz szó. névre szólóan küldték: elképzeltem magamban ahogy leül, elindítja a körlevél varázslót, betallózza a c:\munka\magyarorszag_felnottek.xls-t adatforrásnak, végigfutja hogy mind jó-e, aztán nekiáll írni. a kérdőívet, amelyben hosszú, rosszul megfogalmazott kérdésekre kell előre megadott válaszok közül egyet választani, de négyzetek vannak, ami nekünk checkboxot jelent, de attól még értelemszerűen csak egyet kell választani :) minden kérdésnél az utolsó lehetőség az, hogy "Nem tudom megítélni a kérdést", hát legszívesebben mindegyiknél azt jelölném meg, ha beküldeném egyáltalán, ezek a kérdések egyszerűen nem a hétköznapi ember elé valók, csak az a céljuk, hogy megtudják, hogy az emberek mi mellett állnak, hogy ha arra kerül a sor, hogy a szimpátiájukat meg kell szerezni, mit ígérjünk. ami tetszik még: a válaszboríték bélyeg nélkül feladható, "az esedékes díjat a címzett fizeti", ami a miniszterelnök, a miniszterelnöki hivatal, a magyar állam, upsz. tényleg jobb, ha nem küldöm vissza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr492918839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása