A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

tesco tegnap délelőtt: nyugdíjas jött vissza reklamálni a pénztároshoz, hogy a kókuszreszelék 149-re van kiírva de 196-ért kapta (nem emlékszem pontosan, de kb. hasonló összegek). a pénztáros minden kötekedés nélkül azonnal elmegy megnézni, addig nyugdíjas morog a sorban állóknak hogy biztos megint leszedi a táblát és közli hogy hát az nem annyi volt mint a múltkor. de a pénztáros visszajön, hogy az XY márkájú az akciós, de ő tesco márkájút vett. nyugdíjas erre morog hogy miért egymás mellett vannak... miután a nyugdíjas el, pénztáros morog, hogy mér nem lehet elolvasni a kiírásokat.

ami az egészben a tanulság: ugyanez a sztori átvitt értelemben és konkrétabban is általánosítható az egész országra. emberek a saját hülyeségük, butaságuk, műveletlenségük miatt megvádolnak másokat, akadályozzák őket a munkájukban, többletmunkát adnak nekik, és akadályoznak más, a konkrét sztoriban nem érintett embereket is...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr912514714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása