A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

filmekben szokott előfordulni olyan, hogy valami vészhelyzetnél megszólal valami riadó, aztán hangosbemondóban is szétkiabálják hogy mi a helyzet és hozzáteszik hogy "figyelem, ez nem gyakorlat!" (angolul "this is not a drill", amiről egész aranyos képes poénokat lehet találni de most nem ez a lényeg, szorgalmi feladat) ezek szerint ha nem mondják utána, hogy nem gyakorlat, akkor az gyakorlat, és akkor nem is kell olyan gyorsan futni? az ember azt gondolná, hogy a gyakorlatnak egy tengeralattjárón vagy atomerőműben az a lényege, hogy pontosan úgy játsszuk el, mintha gond lenne, és csak utólag (illetve már közben is) tudjuk meg hogy szerencsére nincs most gond. persze vannak olyan riadógyakorlatok, amikor mindenki előre tudja, hogy holnap reggel 8-kor váratlanul megszólal majd a tűzriadó úgyhogy eleve mindenki kabátban várja, de hát ami egy magyar iskolában jó, az lehet, hogy egy tengeralattjárón kevés, nem?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr272185193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

telkesbandi 2010.08.12. 01:42:55

az élelmes diák meg egyszerűen nem megy be 8-ra mert úgyis tűzriadó lesz :)
süti beállítások módosítása