A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

lakáskereséskor találkoztam először a franciaerkély fogalmával. aki nem ismerné a kifejezést: ez az erkély nélküli erkélyajtó, hogy kinyitod az ajtót, aztán vége is. nem tudsz kimenni, mert nincs hova, korlát van azért, általában sárga üvegezéssel. talán egy fél literes kólát ki tudsz állítani télen, de azzal nem vagy nagyon kisegítve. ki lehet teríteni egy törölközőt, vagy ki lehet akasztani mindenféle furmányos szárító herkentyűket, hátha nem viszi el nagyon a szél a gatyáidat. szóval sok mindenre nem jó, elmondhatod hogy van erkélyed, beírhatod a hirdetésbe (de ha megnézik a lakást úgyis meglátják), talán annyival több, mint egy sima ablak, hogy alul a sárga üveges részen 3-mal több foton jön be a lakásba mintha ott fal lenne. persze eszemben sem volt ilyen lakást venni.
csak fel ne találják a franciagarázst: kinyitod a garázsajtót és nincs mögötte semmi, vagy ha mázlid van, esetleg egy biciklit be tudsz tenni keresztben, de a kormányát minden alkalommal be kell fordítanod a kerékkel egy síkba. kintről jól néz ki, meg mondhatod hogy van garázsod.

Címkék: morgás useless franciaerkély

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr882001059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása