A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

direkt hibás a cím, hiszen köztudott (ugye?), hogy pont a téli idő a "rendes", a nyári a mesterséges. tévé és rádió azzal van tele, hogy egy órával többet aludhatunk, pedig az emberek nagy részének ez munka nélküli hétvége, amikor pont ugyanannyit alszik, mint máskor. én inkább azt ragadnám meg, hogy egy órával később eszünk ebédet, hiszen azt azért délben fogunk enni. ez a "többet aludhatunk" ugyanaz a jelenség, mint a vicces "hurrá itt a péntek" meg "nem sok van már a hétvégéig" e-mailek meg ppt-k amiket nem a szénbányászok küldenek egymásnak (akiknek szükségük is van a szabadnapra), hanem azok, akiknek az egész heti munkájuk nem sokkal több, mint ezt az e-mailt elküldeni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr851474660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása