A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

valamelyik ismeretterjesztő adón kapcsoltam bele egy túlélős műsorba. a lényege az, hogy megmutatják, hogy bizonyos szituációkban mi a lehető leghelyesebb módszer a túlélésre. mikor odanéztem, az erdő közepén térdig érő hóban egy jakot (a jak egy nagy, hosszú szőrű tehén) nyúzott éppen, hogy a szőrét a hátára terítse hideg ellen, majd kibelezte, megkereste a máját és nyersen testmelegen evett belőle. kérdés, hogy a tévé előtt fetrengő ellustult ember mikor kerül olyan helyzetbe, amikor teljesen reménytelen minden, hideg van, éhes vagyok, de ott van egy döglött jak - mert azért bármilyen nehéz is egy ilyen helyzetet elképzelni, hogy térdig érő hóban az éhségtől legyengülve nem birkózok le egykönnyen egy jakot az biztos, még ha háziállat akkor se...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr3845408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása