A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

az utóbbi időben egyre több vakáció üzenetet (gy.k.: ez az amikor beállítja valaki, hogy ha levelet kap, akkor a rendszer, vagy a kliensprogram, vagy a céges kutya küldjön egy automatikus levelet vissza, hogy nem ér rá mert nyaral, stb.) kapok, na főleg nem személyesen én, hanem egy portál automatikus értesítőket küldő címe kapja őket válasznak, amit én is megkapok, hátha érkezik rá fontos. de persze nem, csak ezek az automata levelek. namost. engem ez nagyon idegesít. persze ha nem idegesítene, nem írnék róla, de írok. mert ezt be kéne tiltani.

1. nyári több hetes szabadság: ha ennyi időre elmész, először is ne idegesítsél vele senkit. mondjuk engem nyugodtan, mert én 2 hónapra megyek :D másodszor: ha ennyi időre elmész és nem olvassa senki a leveleidet, akkor tökéletesen nélkülözhető vagy, tehát egyáltalán nem fontos, hogy a küldő tudjon róla, hogy nem olvasod. (természetesen ha valaki olvassa a mailboxodat vagy át van irányítva, akkor megint más okból fölösleges)

2. 1-2 napos szabadság (egyre több ilyen van): ha annyira fontos vagy, hogy ha 1 napig nem olvasod a leveleidet már üzenetet kell küldeni a feladónak, nem tehetnéd meg, hogy 1 napig ne olvasd a leveleidet. q.e.d.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr71802555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása