A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

05.
november

ünnep

Flashy7  |  Szólj hozzá!

az előbb hallottam a rádióban, a legszebb ajándék Karácsonyra a gázutalvány: be lehet vele fizetni a gáz számlát. nem vicc, pedig annak is elmenne. oké, a Karácsony az utóbbi néhánytíz évben arról szól, hogy egyre költségesebb ajándékokkal szerezzünk örömet valakinek. oké, ha nem tudja kifizetni a gáz számlát, utána meg ki tudja, végül is valamit elértünk. de valahogy akkor sem érzem ezt így helyesnek. lehet, hogy máshogy látom, mert ki tudom fizetni. de lehet, hogy a létfenntartó segítséget nem kellene összekeverni a Karácsonnyal, nem tudom, hogy kevésbé örülne-e neki, de adjuk azt az utalványt valamelyik más nap, és Karácsonyra adjunk olyat, ami nem a gondokra emlékezteti, amitől nekünk örül, legyen az akár egy doboz csoki, vagy egy dísztárgy.

(az ünnepek, a Karácsony elindított még néhány gondolatmenetet, próbálom azért nem ezzel kitölteni a hátralevő heteket, de biztos sor kerül még rá nem egyszer. a következő post vicces lesz, ígérem)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr48751452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása