A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

21.
október

morgás

Flashy7  |  3 komment

Október 21 van, a Tesco tele van csokimikulással. Persze decemberben, amikor már valóban időszerű lenne, nem lesz. Ahelyett, hogy az ember az ünnepek rendes idejében ráhangolódna lélekben, gondolna a szeretteire ahogy a nagy könyvben meg van írva, kénytelen hónapokkal előbb muszájból megvenni mindent, az ünnepi készülődés agyon van csapva. Grat.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr38724995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2008.10.26. 02:41:11

omg, első hozzászólás a blog életében, thx!

szóval nekem az ünnepi készülődés arról szólna, hogy az ember az ünnep közeledtével, amikor egy Mikulás vagy Karácsony már valóban érezhetően közeledik, elgondolkodjon a szerettein, kitalálja, hogy mit vegyen, vagy Mikulás esetén válasszon egy megfelelő méretű, kakaótartalmú és árú terméket, megvegye, majd alkalomadtán átadja. ehelyett: októberben polcra kerül, megveszik, elfogy, december első napjaira egyáltalán nem lehet kapni csokimikulást. pedig a csokimikulás vásárlás nem igényel több hónapos előkészítő kutató munkát. persze a folyamat öngerjesztő, az emberek megveszik amilyen korán csak lehet, mert ha nem, nem lesz. a Karácsonnyal ugyanez a helyzet: ha korán elkezdjük a készülődést, elveszik a varázs, megszokjuk, az ajándék gondos kiválasztása, a tervezgetés teljesen elválasztódik az ünneptől, akár hónapokkal is. és akkor még a minél nagyobb érték versengéséről nem is beszéltünk. de lehet hogy az ünnepekről még amúgy is lesz itt szó.
ez mind az én szubjektív véleményem persze, de kétlem, hogy mások képesek lennének a 12 hónapból 2 hónapig végig Karácsonyi hangulatban lenni.

Mepps 2008.10.30. 10:52:18

Tök igaz...nincs már varázsa az egésznek, novemberben fényárban úszik minden...
süti beállítások módosítása