A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

2005-04-06 23:17:39

ezt adták a gyógyszertárban egy gyógyszerhez. ingyér és minden további magyarázat nélkül. eltartott egy ideig míg rájöttem hogy mire jó, pontosabban arra nem, csak arra, hogy mire lenne való. az ember belepattintja a gyógyszeres levelet, becsukja, aztán a fent kilógó gyógyszert megnyomva a pirula beleesik a dolog belsejébe, majd a jobb oldalán levő háromszög nyíláson a tenyerünkbe rázható. azért egykét gond van ezzel. egyrészt ugye egyáltalán nem könnyíti meg a gyógyszer kipattintását, sőt, a dobozba zárt gyógyszeres levél behajlik, annak dacára hogy terveztek a doboz tetejéhez kis füleket amiknek elvi feladata a levél helyén tartása lenne, ám annyira rövidek, hogy simán beleesik a levél a dobozba, aminek az lesz az eredménye hogy a lyukon már nem lóg ki semmi, vagyis a part szakadásánál kicsit rosszabb helyzetbe kerültünk mert szedhetjük ki az egészet a dobozból, hogy aztán soha ne is tegyük vissza többet. egy másik probléma hogy a kimeneti nyílást részben elfedi maga a levél - már ha az a háromszög lenne a kimenet, mivel ugye a használatát reverse engineeringgel magunknak kell kikövetkeztetnünk. de ami miatt egyáltalán nem tudtam kipróbálni ezt az egészet az pedig az, hogy a gyógyszernek amihez adták jobbra dőlnek a pirulái, a doboz meg balos... :D aztán hogy egyáltalán miért adták, az ismét kérdés, mivel nincs rajta semmi reklám, semmi márkajelzés, a hátulján egy pálcikaember figura van, ami nekem egyáltalán semmilyen gyógyszergyárat vagy bármit nem idéz. talán azért mert használhatatlan.
 


UPDATE: hah, azóta fejlődött a tudomány. a pálcikaember annak a gyógyszernek a logója, amihez kaptam, ez az amikor az ember dereka derékszögben (hehe) marad és fáj. én akkor ettem, amikor az egyik térdem zsanérja elromlott és csak egyenesen tudtam hordani. ez ugye néhány problémát vet fel viszonylag hamar, bár amíg az ember csak úgy áll és néz, fel se tűnik senkinek. lépcsőn járni hamar megtanultam ugrálva, kicsit bután néz ki, de működik és nem fáj és ilyenkor ez a prioritási sor eleje felé van. de mondjuk amikor az ember megpróbálja begyömöszölni a lábát panel lakás vécéjébe az jobb, mert kinyújtva ugye kilóg. a fürdőkádból kiszállás nyújtott lábbal mutatványt azóta rólam nevezték el, de még nem merte senki élesben megpróbálni világversenyen mert annyira kockázatos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr20629657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása