A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

voltam reggel postán csekket befizetni. most erre megint ne térjünk ki, hogy miért nem utalom, stb, lényegtelen. délután postára menni rizikós, vannak időszakok, amikor az ember egy kezét bedugja, hogy kérjen sorszámot, aztán egyből ki is lökik és kirakaton kívülről nézi, hogy mikor kerül sorra, van amikor "jobban" pörög. gondoltam, reggel világcsúcs gyors lesz. de nem. ha kevesen vannak, akkor kevesebb ügyintéző ügyintéz, tehát soha nem nyerhetek. mintha Planck, Heisenberg és Einstein tudását (elnézést, itt egy konkrétabb linket adok, hogy ne kelljen az egész relativitáson átrágni magukat, csak laikusok számára Einstein neve jobban hangzik mint Lorentzé ezért őt írom) ötvözték volna és kidolgoztak egy posta-állandót: mindegy hányan várnak, az ügyintéző ablakok nyitva tartását valós időben változtatva egy bizonyos várakozási időnél kevesebbet lehetetlen legyen ott tölteni.

tegye fel a kezét aki elolvasta a linkelt cikkeket. na, sejtettem...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr32829447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása