A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

hír: nem változott a benzin ára, de nem zavarja a hírszerkesztőket, elmondja hogy múlt héten mennyit változott, ez mekkora csúcs, mióta mennyit hogyan változott, satöbbi, pont mint múlt héten... azt várom, hogy ha a mai időjárást unalmasnak találják, elmondanak-e valami másik, érdekesebb napot mondjuk a múlt hónapból.

hasonló témában: múltkor morogtunk slo-val pont, hogy minden óraátállításkor minden híradóban, minden újságban, minden rövid hírben MUSZÁJ leírni hogy hazánk mikor csatlakozott ehhez, miért van az óraátállítás, hány millió eurót takarítunk meg. maradva az előző példánál, jó hogy nem ilyen egy időjárásjelentés: "délután felhős idő lesz, a felhő olyan légköri jelenség, ami vízpárát tartalmaz, 16 fajtája van, az első felhőosztályozási rendszert 1680-ban alkotta meg John Cloud, felhőből esik továbbá a hó és a jégeső is"

értem, hogy hír kell. értem, hogy szenzáció kell. értem, hogy érdekes kell. de próbáljuk máshogy...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr782823908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása