A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

megint liftreklám. vagy nem volt még róla szó? na mindegy. van valami gyerekjátékos bolt, ami jeligéket ír ki, amiket a boltban bediktálva kedvezményt adnak, a mostani egy mini rejtvény, ennek a megoldását kell bemondani, hogy: "Édesanyád gyermeke, de neked nem testvéred, ki az?" tesóm mondja hogy micsoda egy feladvány ez, a mostohatestvér a megoldás, vagy micsoda?? hát, mondom, ha jobban emlékeznél, a mi gyerekkorunkban erre még az volt a válasz, hogy "te vagy"...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr22479987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása