A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

van a hűtőmben egy fiók, amire rá van rajzolva egy rák, 2 hal és egy sonka stilizált képe, ilyen sorrendben. ugyan a szimbóluma nincs rá rajzolva, de jelenleg az ajtó belsejéről levett polc van benne. azért kellett levenni, mert az üvegtartó részbe másfél literes ásványvizes vagy borosüvegek férnek csak be, amiket nem fogyasztok, a kólás (amit pedig igen) az nem, azt alá teszem, de ütközne az ajtóval. végülis van olyan, amikor a hűtőmben nagyrészt a saját berendezése van csak, de szó szerint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr342341984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása