A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

jöttem haza gyalog, panelházak között sétálok át, ott állt egy ember, egy láncfűrész volt a hátán és megkérdezte nem kell-e egy jó láncfűrész...
biztos néztem már ki úgy, mint aki pont láncfűrészt akar venni, de ilyenkor télen, hidegben tuti nem (lásd korábban a hosszú kabátos postot). még a borotvapengéset megértem (amikor ellopják a Rossmannból a méregdrága sokpengés borotvához való töltényt, aztán 1 sarokkal odébb mindenkinek az orra alá dugják akiről egy kicsit is feltételezik, hogy nem rendőr vagy adóellenőr), arra azért valószínűleg van szükségem, sőt, néha egész határozottan látszik is, de per pillanat láncfűrészt kösz, nem.

UPDATE:
megírta az újság másnap, hogy románok árulnak a városban gagyi láncfűrészeket meg talán egyéb szerszámokat is, átmatricázva Stihl meg ilyesmi márkájúra.
mondjuk ahogy az újság írja: megtalálták a láncfűrészeket, volt átcímkézett, meg volt, amelyik mellett ott volt a matrica, tehát át akarták címkézni. ezt úgyse hiszem el, miért nem találtak egyből aláírt szabályos rendőrségi vallomást is. biztos "hú, délután 4 van, lejárt a munkaidő, ezt az 1 matricát majd holnap ráteszem".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr771571469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása