A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

délután meglátogattunk egy újonnan nyílt ilyen intézményt. tulajdonképpen nem új, mert egy másik, hasonló témájú olcsóboltból alakult át néhány napja. ez olyan bolt, hogy minden 290 forint. mivel olcsóbolt, sok minden jóval kevesebbe kerül ennél, úgyhogy több darabot adnak 290-ért. adnak? a pénztáros egyenesen visszakerget ha túl keveset veszel, hogy: "ebből hármat KELL venni." az árucikkeket nem is pötyögik be egyesével, hanem megszámolják, hogy hányszor 290-et fogsz fizetni. a pénztárgépre elég lenne 1 nagy gomb "290 Ft" felirattal :)
milyen lehet náluk a leltározás? mennyinek kéne lenni ebből? 20-nak. de 21 van! melyik pénztáros hibázott?! ezt valakinek haza kell vinni!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr541015146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása