A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

neten mutattak egy álláshirdetés linket, az egyik tévéadó megbízásából keresnek embert otthon végezhető telefonos kártyajóslásra, jövendőmondásra és "egyéb ezoterikus tevékenység végzésére" (nem tudom ez így van-e vállalkozóiba bejegyezve. de úgy hangzik :D).
2 kérdésem volt: referenciának mit várnak: a jövő heti lottószámokat, vagy azt, hogy melyik lába fáj az igazgatónak? a másik meg, hogy ha nem adom be a jelentkezésemet, mert tudom, hogy úgysem vesznek fel, akkor vajon alkalmas vagyok-e? Ádám szerint ha ezt kérdezem, akkor nem, mert tudnom kéne. sok szerencsét a logikai csavarok feltekercseléséhez :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr76928978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bedoboember 2009.02.07. 20:51:52

Csak egyvalaki megy be és ezt ő is tudja.
Sőt már erről a blogról is tud. Én vagyok az.
HAHAHAHAHA!!! (ördögi kacaj)
süti beállítások módosítása