A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

nemsokára lesz a Domino Day megint. a kevésbé tájékozottak kedvéért ez egy egész estés műsor, amelyben a dominódöntögetés Guinness rekordját próbálja megdönteni (heheh) egy csapat, amelyet egy holland úr irányít, de a dominóállítgató segédek Európa több országából jönnek. évente rendezik, az év további részében ha jól emlékszem, egy japán csapat próbálja megdönteni ugyanezt a rekordot. a rekord döntés mellett az egésznek a lényege a show. a dominóból kirakott ábrák rettentő látványosak, érdekes technikai segédeszközöket használnak a mérleghintáktól a tűzijátékig, az utóbbi pár évben időre ott helyben építendő feladatokat is adnak az építőknek. a felhasznált dominók száma eléggé ki van centizve, részben, hogy maga a show drámaibb lehessen, részben, hogy a japánok megdönthessék és jövőre legyen megint műsor. tavaly olyan drámai lett, hogy Dombóvári Vanda alapból sírós hangjára se volt szükség: a rekorddöntés nem sikerült, a látványos jelenetek közé sikerült olyan nehezeket és olyan nehéz realtime feladatokat rakni, hogy elbukták. pedig vannak olyanok is, ahol csak leborul egy platónyi dominó magasról, miért nincs olyanból az egész. vagy építek egy akkora kukacot mint ide a Hold, dupla annyi dominóból. lehet hogy show műsornak nem lesz érdekes, bár Vanda bármit mond, az sírásnak hangzik, mindenesetre törhetik a fejüket utána, hogy hogyan döntik meg :)

UPDATE 2008.11.14: hohó, ma lesz a nagy nap! today is a fine day for science!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr47754965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása