A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

29.
október

ital

Flashy7  |  1 komment

a Fanta az utóbbi időben rendszeresen jelentkezik limitált üdítőkkel, dinnyés, almás, vérnarancsos. limitált, de azért évekig lehet kapni. most rájöttem, a vérnarancsos vezetett rá, biztos van benne valami spéci E. nem azért limitált, mert nem lehet kapni, hanem mert csak egyszer vesz ilyet az ember :) ez most elég gáz szerintem, meseíze van (ezt a szót még egyetemista éveim alatt tanultam, a Fanta Exotic-ra mondta valaki hogy meseízű, mint az epres fogkrém), kicsit édes, kicsit keserű, kicsit illatos, elfogy, de aztán legyünk inkább barátok.
megérne egy esszét a megszüntetett vagy limitált üdítők listája is, a fent említett Fanta Exoticot és a Mirinda Tropicalt szerettem, mint ahogy a legelső émelyítő Mirindát is, a vaníliás kólát se utáltam divatból, néha meginnám még mindig.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr49739596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cherry 2008.10.31. 10:41:29

A vaníliás cola mellett én is fellépnék! Remélem, hogy ahogy a Cherry Coke is visszajött egy idő után, talán egyszer újra megjelenik a vaníliás változat... Persze most már eredeti Bourbon vaníliával, mert csak úgy a menő!!!
süti beállítások módosítása