A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

az egyik chips gyártója az alábbi ajándékkal kedveskedik a vásárlóknak:

 

 

 

 

 

 

ez nagyjából az, aminek kinéz: műanyag izé, benne kép (nem láttam a filmet, lehet akkor lelkesebb lennék?), a hátulja domború. szoktak hozzá mindenféle játék ötleteket mellékelni, ezt most nem olvastam el, döbbenjünk meg egy kicsit most anélkül. sokan emlegetik, hogy régen egy üres gyufásdobozzal is eljátszottak a gyerekek, most az 5 érzékszervet intenzíven ingerlő játékokat is 1 nap alatt megunják. és erre kapnak a chips-hez egy ilyet. nem vagyok függő, de tudom, mik voltak az előző évadban: először volt Spongyabobos pörgettyű, amit még több darabból kellett összerakni, abból volt nekem rengeteg, aztán rádöbbentem, hogy mennyire nincs rájuk szükségem és most nincs egy sem, de a "használati utasítás" valahol megvan bescannelve, majd megkeresem, mert érdemes. az előző már ehhez hasonló volt, csak gumiperemmel, ha az ember földhöz vágta (ez amúgy is előbb-utóbb bekövetkezik bármelyiknél), akkor visszapattant, de a radioaktív bomlást megszégyenítően véletlenszerű irányba, úgyhogy lehet, hogy abból még találok egy példányt valamelyik sarokban. nem azt mondom, hogy értékes ajándékot kell rakni a 99Ft-os chips-be, de ha legalább valami, akármi funkciója lenne, akár annyi, hogy dísz, vagy legalább világítana a sötétben, vagy hangot adna ha eldobom (legalább érdemes lenne új csomagot venni, mert hogy utána nem megyek, az biztos)...

(igen, gagyi a kép, igen, a jobb oldalin hajszál van, de lényegtelen)

UPDATE: megláttam a reklámját ennek a megtestesült zsenialitásnak, kettőt össze lehet pattintani aztán hozzávágni a haveréhoz, aztán összeverekedni rajta, vagy valami ilyesmi. most muszáj szereznem még egyet.

UPDATE2: tesóm hozott még egyet nem, apu hozta (de bennfelejtette a zsebében, anyu találta meg mosáskor és mint minden hülyeséget, iderakta hozzám, de ez már tényleg lényegtelen) első tesztek szerint a 2 akármi valóban összeillik, ha ekkor földhöz vágjuk, azon kívül, hogy majdnem betöri a padlót, 2 különböző irányba szaladnak szét. a megkeresés opcionális, mivel ezzel ki is merítettük a bennük rejlő összes lehetőséget.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr73723792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása