A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

04.
szeptember

net

Flashy7  |  Szólj hozzá!

valami fájlt kerestem, lényegtelen hogy mit, állandóan egy usenext nevű oldalra kaptam linkeket, amit képzeljünk mondjuk rapidshare-szerű megosztónak (valójában nem teljesen az de mindegy), de regisztráció nélkül még a rapidshares zaklatás nélkül sem volt hajlandó semmit engedni. írták hogy van lehetőség próbaidőre ingyen, hát legyen, letöltöm amit akarok aztán elfelejtjük egymást. a regisztráció adatkitöltése folyamán viszont elérkezett az a pont, hogy bankkártya adatokat kértek, olyan szöveggel hogy a próbahónap után már nem kell semmit tennem, levonják az összeget és zavartalanul mehet tovább (az ÉN érdekemben van tehát). na, gondoltam, akkor most ezt itt befejezzük, én lassan elhátrálok, senki ne kövessen.
pár nap múlva jött tőlük egy e-mail: látjuk hogy elkezdett egy regisztrációt, de nem fejezte be. nem baj, megbocsátunk, sőt, adunk egy ajándékot: fejezze be a regisztrációt, kap 14 nap próba lehetőséget és nem kell megadnia a bankkártya számát (ez utóbbi félmondatot csupa nagybetűvel), a 14 nap lejárta után a regisztráció törlődik, nincs hosszabbítás, nincs felelősség. azt hiszem, eléggé tisztában vannak azzal, hogy miért szakad félbe a legtöbb regisztrációs folyamat...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr44648960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása