A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

07.
augusztus

archive

Flashy7  |  Szólj hozzá!

2005-01-26 17:35:54

néztem tegnap kovbojosfilmet. Volt egyszer egy vadnyugat, klasszikus. lehet hogy láttam már régen, de nem emlékeztem rá úgyhogy az újdonság varázsával feküdhettem neki. ráérős film, fél óra telt el csak amire elkezdődött végre, de utána se lett sokkal kapkodósabb. a szokásos vadnyugatos film, 4 házból álló város a semmi közepén, sok emberrel, akik ki tudja miből élnek. (a banditák rendben van, mert ők rabolnak, de ezzel csak visszavezettük a kérdést arra hogy a többi ember miből él vajon) oké, van a vasút, amit állandóan építenek, bár nem merném megkérdezni hogy minek, meg hova megy a vonat egyáltalán. a szereplők is a szokásosak: ápolatlan barna arcú férfiak, főleg. amúgy a film feléig senkiről semmit nem tudunk meg, viszont az arcukat gyakran mutatják a teljes képernyősnél valamelyest nagyobb kiadásban. eddig a csúcs Charles Bronson volt, a bal szeme a kép jobb, a jobb szeme a kép bal oldalán (azért keresztben mert szemből nézzük ugye) lógott be egy nagyon kicsit. a nézőnek egyetlen reménye a fegyverekben van: akit lelőnek, arra továbbiakban nincs gond, nem lényeg hogy ki volt. persze hogy mikor, kit, miért lőnek le arról sincs további információ, még napokkal a film után is ébredek fel álmomból azzal a rémképpel hogy úristen, emlékszek még egy emberre a filmből akit lelőttek, de nem derült ki soha hogy miért. amúgy mindenki mindenkit sakkban tart pisztollyal, valamint 165 percen keresztül szájharmonikáznak, ugyanazt a 4 hangot. de ez legalább kiderült hogy miért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr98605083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása