A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

01.
augusztus

archive

Flashy7  |  Szólj hozzá!

2004-08-14 19:30:43

sztori: Shaolin falu, kis kínai-magyar étterem. megkapjuk az étlapot, választunk magyar ételt, nő szól hogy most nincs magyar szakács, csak kínai kaják vannak. jó, eszünk kínait, nem baj. de holnap már lesz? lesz. vacsora után megkérdezzük hogy lesz a reggeli. nem, nem svédasztal, lehet választani, rántotta, ham and eggs, virsli, etc. rendben. na megyünk reggelizni, ki van rakva egy asztal szalámikkal, de mi leülünk, mert hogy meg van ígérve a rántotta. pincérnő odajön, hogy lehet ám enni a svédasztalról. de nekünk ugye előző este még rántottát mondott. de sajnos nincs szakács. süssön-e tojást azért? á nem kell, jó lesz. elfogyasztottuk a fele asztalt, snitt. ebédet hegymászás miatt kihagytuk, jön a vacsora. az étlappal már információt is kaptunk, miszerint csak kínai kaják vannak. nem baj, ettünk kínait. hogy másnap reggel megint csak svédasztal volt azon már nem is csodálkoztunk, viszont a család egyöntetű véleménye szerint nincs is magyar szakácsuk, a magyar ételek azért vannak az étlapban, hogy ne ijessze el azonnal az embereket. értekezés következik a kínai kajákról. majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr93596534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása