A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

nem kell megijedni, nem fogok leírni mindent, amin változtatnom kéne mert negyven oldal lenne apró betűkkel. csak ami ide tartozik belőle. idén legalább 33%-kal viccesebb leszek és 25%-kal több posztot fogok írni. úgyse lehet kiszámolni egyiket se. lehet, hogy megtanulok skint szerkeszteni a bloghoz de ez nem biztos, inkább megvárom míg csinálnak másikat ha ezt megunom. 15%-kal több nagybetűt fogok használni de csak ha muszáj. megfogadhatom hogy kevesebbszer fogok morogni dolgokon, de úgyis ugyanannyit fogok maximum ráfogom hogy vis major (nézzél utána ha nem tudod mit jelent, nem tudok mindent elmagyarázni). van még valami?
ti meg fogadjátok meg hogy olvastok meg kommenteztek is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr35852487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása