A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

valamelyik bolthálózat akciós újságjában van egy oldal befőzéses dolgokkal (lehet, hogy mostanában mindegyik hálózat minden újságjában van több oldal is, de most ez nem fontos). befőttesgumi, 39 forint per csomag, csillagozva, alatta apró betűvel, hogy a gödöllői áruházukban nem kapható. értem én, van olyan, hogy egy hálózat bizonyos boltjaiban lehet kombájnt kapni (angolosoknak combine, és akkor lesz, aki most döbben rá, hogy a kombájn magyar szó honnan ered, aminek amúgy az igazi magyar megfelelője az arató-cséplőgép, aminek a használata viszont nem életszerű, viszont több dolgot csinál, tehát össze van kombinálva, és ó, ez a szó is...), a kisebbekben meg nem, de most annyira utálják Gödöllőt, hogy nem szorítottak helyet egy cipősdoboznak, inkább beleírták az újságba tüntetőleg.

Címkék: egysoros

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr477631214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása