A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

szoktam eurós boltba járni, még akkor is, ha semmi nem annyiba kerül, mint egy euró. a boltokat is kezdik átnevezni mindenféle fantázianevekre. szóval ez a nyugdíjasok ebay-e, ahol 1-2 dollárért meg lehet kapni minden szart, ami máshol a többszörösébe kerül, de máshol is ugyanilyen szar. csak a free shipping ebayről házhoz hozza, innen meg haza kell tolni kerekesszatyorban. szóval fizetnék, 350 forint helyett 35-öt sikerült beütni. a pénztáros elnézést kér és elszalad, gondoltam hozza a mágikus kulcsot, amivel ki lehet törölni. nem. számológépet hozott, amivel kivonta a 350-ből a 35-öt, beütötte, kész. namost ebből elég sok minden következik. egyrészt nem mert kivonni 350-ből 35-öt fejben; még jó, hogy nem úgy ütötte be a maradékot, ahogy a visszajárót adják, hogy 5+10+100+200. másrészt 2015-ben amikor egy zsömlét nyomon lehet (és talán kell is) követni a zsömlegyárból a fogyasztóig, ezeknek a cégeknek még az is mindegy hogy 1 darab 350 forintos EGYÉB terméket adnak el, vagy egy 315 és egy 35 forintos EGYÉB terméket, még értékre vagy darabra se számít hogy mit adnak el.

más. a kulcs. amikor elüt valamit a pénztáros és meg kell várni míg a kulcsos ember jön, hogy kitörölje. miért? nehogy azzal csaljanak hogy beütnek valamit, majd kitörlik és a rokon ingyen viszi a terméket? majd akkor a rokonnál letakarja a vonalkódot, vagy valami egyszerűbbet kitalál. de ezzel csak fölöslegesen megakasztják a sort egy véletlenül duplán lehúzott csoki miatt. pedig van olyan bolt, ahol simán van undo gomb, ahol legalább az utolsót vissza lehet vonni, tehát a mai technológia már lehetővé teszi...

Címkék: bolt eurós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr617073331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása