A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

...az emberek szánalmas gondolkodására, a lottóról van szó:

Egy átlagos játékhéten nagyjából 3,5 millió alapjátékot küldenek játékba, míg például a múlt héten, a halmozódás hatására (jelenleg ugyanis 1,8 milliárd forint közelében jár a főnyeremény) 4,9 millióra emelkedett ez a szám.

mer félmilliárdnál még nem dobunk ki az ablakon pár ezer forintot, kétmilliárdnál már igen. érted, mert mekkora gáz lenne már akkor nyerni amikor még csak félmilliárd. ja, inkább nyerjél kétmilliárdnál, amikor több lottót adnak fel, hogy majd nyertek 10-en egyszerre. persze tökmindegy, a 200 millió is épp olyan szép nyeremény, csak érdekes hogy az emberek a nagyobb főnyereménytől érzik hirtelen úgy, hogy most már megéri lottózni. zseniális dolog ez: ilyen egyszerű játékkal ilyen sok pénzt beszedni az emberektől...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr234295145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása