A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

jöttünk gyalog a Zrínyin tegnap este 8 és 9 között a belvárosból kifele (nem rajzolok tértképet, mindenki képzelje el egyedül). a kórházból kisétált egy ember egy szál boxeralsóban (vagy arra hasonlító rövidnadrágban, most ez nem lényeg, hanem hogy semmi más nem volt rajta). elindult gyalog a város felé, egy női hang utána kiáltott, hogy "ne menjen el, jöjjön vissza", mire azt hiszem, annyit szólt hogy "nem", aztán átjött a másik oldalra és elindult utánunk, a másik irányba. ez felettébb nyugtalanítani kezdett, bár nem úgy tűnt, mintha ránk pályázna, határozottan, de nem futva jött. azért átmentünk a másik oldalra, mire ő is átjött, de átlósan, és ezzel megelőzött minket. ettől valamelyest megnyugodtunk. jöttek szembe azon az oldalon, amikor a kórházhoz értek, valaki megkérdezte tőlük, hogy merre ment az ember, mondták hogy arra egyenesen. vártam, hogy majd most futva jön valaki utána, de nem. a gatyás befordult a sarkon és ügetve elindult a Szigethyn, a Nagy Imre úti lámpánál lassítás nélkül átkocogott a piroson autók meg buszok dudálása között, még láttuk a távolban a Bartók kereszteződésig, aztán eltűnt. senki nem jött utána. pedig úgy tűnt, nem helyeselték a távozását, és nem is úgy volt öltözve, mint akit szabályosan engedtek ki...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr553045965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása