A blog lényege

változóan vicces teljesen véletlenszerű részletek az életből. a valósággal való mindennemű egyezés a valóság bűne, a szerző nem vállal érte felelősséget. tartósítószert nem tartalmaz. a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek.

rádió reklám, az egyik benzinkút shopját reklámozzák egy ilyen kamuhírrel, hogy mekkora forgalmuk van meg naponta többször újra kell tölteni a polcokat. na persze. de ami még jobb: válogasson 1200 forint értékben a termékek közül és nyerhet valamit. miért, lehet bármit venni ami olcsóbb, mint 1200 forint? miért vásárolnak az emberek benzinkútnál, amikor minden sarkon éjjelnappali bolt van? (hogy miért árulnak mindent ötszörös áron, arra vannak ötleteim, de nem fogadom el) persze, tudom, autópálya. de azért azt hogy hinnénk el, hogy mindenki, aki hosszú útra indul, mindent benzinkútnál vesz meg, és azok meg szegények nem győzik feltölteni a készleteiket?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flashy.blog.hu/api/trackback/id/tr832971122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása